Floor - info@FIHfotografie.nl

 

Over mij

Welkom op onze site. Voor meer informatie over onze fotografie ben je hier aan het juiste adres! We houden van fotograferen, we houden van mensen en vooral om de sfeer vast te leggen! 

Natuurlijk is daar heel wat aan vooraf gegaan:

Na de modeopleiding te hebben afgerond vertrek ik naar China. Op de bonnefooi en met woordenboek trek ik de grens over. In deze andere cultuur krijg ik heel erg de behoefde om elke gebeurtenis vast te leggen en deze ervaring nooit te willen vergeten. Dit is gelukt. Na een jaar rond te reizen, cultuur te snuiven en de taal te leren ben ik klaar om naar huis te gaan. Met een backpack vol met ervaringen, een nieuwe vriend (geen Chinees) en 12.356 foto's op cd'tjes als resultaat.

Al snel vond ik een baan bij Suitsupply waar ik verantwoordelijk was voor de Visual Merchandising van alle 30 winkels en als styliste mee werkte aan de meest fantastische fotoshoots. Met een speldenkussen in mijn hand en mijn fototoestel in de andere deed ik ervaring op.

Na twee jaar deze intensieve baan te hebben gehad wilde ik wat meer thuis want ik kreeg twee jongens tegelijkertijd. Loet & Tijn. Toen ben ik voor mezelf begonnen.  Daarnaast volgde ik de afgelopen jaren workshops en deed ik een opleiding fotografie. Mijn achtergrond als styliste en visual merchandiser helpt mij om creatieve en verrassende composities te laten zien in mijn foto's. Inmiddels is FIH al weer 5 jaar geworden, is er nog een jongen bij: Skief, en ben ik zelf gelukkig getrouwd en verhuist naar Baarn. 

FIH is tegenwoordig met 4 vrouwen + een stagiaire. Ook lopen er vaak meisjes mee om het vak te leren. Zelf vind ik het erg leuk om mijn kennis te delen en krijg ik er energie van. Een extra handje op een huwelijk of een shoot is ook nooit vervelend. 

Tot snel,

Liefs FIH

info@fihfotografie.nl